Testovat/netestovat, bát se/nebát se

Pokračuji ohledně současné situace. Mnoho z věřících neví, jak jednat. Mají strach a jsou pod tlakem, zda testováním neskončí v pekle apod.
Rád bych všechny, kteří mi věří a myslí si, že aspoň  nějaké malé duchovní poznání mám, upokojil. Testováním do pekla nepřijdeš!!!
Toto není ještě ten čas!!! Je to testování nejen na covid, ale i naší víry a našeho poznání Pána. Pokud dojde k tomu, aby nás chtěli očíslovat (nevím jakým způsbem-čipem?, nevím), pak to budeme vědět, protože to důležité v tom bude naše osobní rozhodnutí. Pán nás miluje a dá nám vědět. Pokud by dělali něco tajně, pak by to nebylo o našem osobním rozhodnutí. Dnes si z toho můžeme vzít ponaučení, jak těžké je, se rozhodnout pro Pána. Dnes prožíváme tlak, který nám má nahnat strach. Strach z nemoci, strach z toho, že přijdeme o peníze nebo o práci, strach z toho, že zklameme Ježíše. NEBOJ SE! KDYŽ VĚŘÍŠ, ON JE S TEBOU! POKUD TÁPEŠ, ON TI DÁ POZNAT A DODÁ JISTOTY! DŮVĚŘUJ MU!!!
Možná za pár měsíců bude přicházet strach z očkování. Opět to bude test, naší víry. Protože to opět bude podobně dobrovolné jako nyní. Těď můžeme přijít o týdenní nebo čtrnáctidenní výplatu, někteří o práci, ale při očkování možná o budoucí zdravotní péči, ale ještě to nebude ono. Ještě nepůjde o věčný život.
Nakonec (a nevím kdy to bude) dojde k očíslování na ruku nebo na čelo. To bude podle mne podobně dobrovolně povinné jako nyní. Buď se necháš dobrovolně a budeš vlastně dál normálně pokračovat, ale už nebudeš potřebovat občanku ani řidičák ani průkaz pojištěnce…, ani peníze. Nebo se nenecháš a nebudeš moc nakupovat, nikde nic nezařídíš, neprodáš, nebudeš moc podnikat ani pracovat… V podstatě nebudeš existovat, protože vše bude přes čip. Tak jako dnes, ti kteří nejdou na testy, jsou trestáni a je na ně ukazováno jako na buřiče a nespolehlivé, tak to bude i v budoucnu, ale ještě v silnější míře. Bude to podané tak, aby je lidi začali nenávidět a odtahovat se od nich.
Bude to stejný princip jako je dnes při testování. Proto s testováním sám za sebe nesouhlasím. Nahněval mne způsob jakým se to poadalo a vynucuje.  Ale neznamená to, že když se nechám otestovat, že mne Bůh zatratí nebo mne přestane mít rád. Nebojme se. Vyhlížejme Pána, posvěcujme se čím dál tím více (tím myslím více a více vyhledávejme jeho přítomnost v našich životech) a důvěřujme mu.
„Jsem si jist, že Ten, který ve vás začal dobré dílo, je dovede až do konce v den Krista Ježíše.“  Filipským 1:6 B21

Teď  ještě k tomu testování/netestování. Dělej jak myslíš. Ani jedno ani druhé není zlé pro tebe. Ať se rozhodneš tak nebo tak, rozhodneš se dobře. Neboj se.
Já, sám za sebe, se na to dívám i z jiné stránky.
Premiér sám řekl, že odborníci radili zastavit celou zemi. Úspěch Česka i Slovenska v první vlně byl, že měli milost okamžitě zastavit život v zemi.(ostatní země to udělaly mnohem později, kdy už to bylo u nich rozjeté) Proto bylo tak málo mrtvých v našich zemích. Místo aby vzdali díky za tuto milost a moudrost z hůry, vzali chválu sobě.
Dnes sice všichni tvrdí, že jde hlavně o lidské životy, ale pokud by tomu tak bylo, pak by zastavili celou zemi na tři týdny. To je nejistější a nejlepší způsob řešení. Není to můj názor, ale opět doporučení odborníků k premiérovi. Protože však jde o peníze, ekonomiku, prestiž apod. je tady nějaká rybarak.
Lidé, kteří se rozhodnou nejít, vlastně dělají podle odborníků to tnejlepší pro sebe i okolí. Prostě nikoho nekazí, pokud by byli pozitivní a pokud jsou negativní, od nikoho se nenakazí. A za to, že použijí to nejlepší řešení doporučené specialisty, jsou trestání a není jim věřeno. Dokonce sami obětují mzdu apod.
Ti, kteří se jdou otestovat (test není lék a nic nevyléčí) jen zjistí, jestli jsou pozitivní nebo negativní. Když jsou pozitivní, pak musí stejně do karantény jako ti, kteří si ji vybrali dobrovolně. Jen ti testovaní to budou mít placené. ( a možná někoho nakazili během testování) Ti, kteří budou negativní (zdraví) stejně nemají jistotu, že jsou zdraví. Pokud se nakazili těsně před testováním, tak  se to nezjistí. Dostanou potvrzení o negativním testu a budou s covidem chodit do práce… Bude to na ně působit dojmem, jsem zdravý, tak teď mohu.. Teprve další test objeví, že jsou pozitivní, ale kolik nakazí mezi tím lidí? Pak zůstanou doma jako ti, kteří šli do karantény dobrovolně bez testů, ale opět to budou mít narozdíl od nich placené. A kdo ví, zda ti, kteří šli bez testu dobrovolně do karantény, nakonec karenténu nebudou mít prodlouženou. To je jeden z důvodů, proč mě plošné „dobrovolné“ testování naštvalo. Druhý s tím souvisí a to zastrašování na začátku, že ti, kteří nepřijdou na test, přijdou o odbornou zdravotní péči. To bylo na začátku, jako první reakce. Dnes mohu řešit a vidět věci z vrchu a nenechat se do nich příliš zaplétat. Nic to nevyřeší. Potřebujeme se dívat na věci z větší výšky a odstupu.