Zamyšlení na každý den. Slovo k Paříži 2015.

Možná se očekává, že budu mít něco zvláštního do Pána k tomu, co se stalo v těchto dnech ve Francii. Nemám. Nemám, než ro, co jsem psal již na jaře k Evropě.
Není to náš boj (křesťanů). Z jedné strany satan zabíjí a terorizuje skrze „satanský“ stát (IS) a jiné skupiny, nahání strach. Na druhé straně čeká, až lidé ze strachu se vzdají toho všeho, co jim přinesly křesťanské principy (svodu projevu, náboženského vyznání, zrušení trestu smrti, vzdělání, charitu….) a předají jeho poskokům a jemu samotnému absolutní moc nad světem, která nakonec přejde v jeho veřejné uctívání. To vše za cenu zachování míru a vyřešení krizí. Je to věc, která je jasně popsaná v Bibli. Ne jako něco, co se nestane, když se budeme modlit, ale která nastane, a které nic nezabrání, aby nastala. To nepotřebujeme potvrzovat zvláštními proroctvími. O tom si v Písmu můžeme číst.
Nemodlím se proto za věci, o kterých Bůh říká, že se musí stát, nebo stanou. Mohu požádat o jejich odložení, ale žijeme v posledních časech, kdy se vše nesmírně zrychluje a začíná se naplňovat čas.
To vše, co vidíme a zažíváme, může ubít naší víru. Proto znovu říkám: NENÍ TO NAŠE VĚC!!!! Toto není válka mezi dobrými a špatnými. Tato válka má jednoho pána a režiséra. Satana, který dělá vše, aby lidi nahrnul k sobě, jako k jejich velkému zachránci.
(Nakonec se zjistí, že o tom útoku vlády věděli předem, ale nic nepodnikly – i když to neřeknou veřejně, lidé si to z drobných indicií budou moc domyslet,)
NENÍ TO NÁŠ BOJ, jsme v jiném týmu.
Můžeš mít soucit s pozůstalými, můžeš mít bolavé srdce, za tolik mrtvých. (denně umírají v drobných válkách, etnických a náboženských bojích stovky lidí po světě- bolí tě za všechny?) Můžeme pomáhat jednotlivcům, včetně utečencům tak, jak nás Duch vede, ale toto není naše válka. Nenech se do toho vtáhnout falešnou jednotou, falešným bojem za mír a ochranu, humanitou. Převálcovalo by to tvou víru a změnilo zaměření tvé mysli i srdce. Odvedlo by tě to o toho jediného správného- od Krista.
O co více vnímáme, že žijeme v poslední době, o to více potřebujeme být s Pánem, u jeho nohou, znát jeho vůli pro nás, užívat si jeho pokoj, čerpat a posilovat na jeho prsou naši víru.
Potřebujeme být semknuti s Kristem. Každý zvlášť a také dohromady.
Chci tě povzbudit, aby jsi se nenechal vtáhnou do scénáře světa, který má v tobě vyvolat strach a beznaděj, vyvolat potřebu ochrany. Již ji máš. Je to Kristus. Ježíš. Náš Bůh a Pán, náš starší Bratr, se kterým jsi spoludědicem Božího království, proto nehleď a nenech se zastrašit tím pozemským.

Pokoj vám zanechávám, svůj pokoj vám dávám; ne jako dává svět, já vám dávám. Ať se srdce vaše nechvěje a neděsí!
(Jan 14:27)

 

Napsat komentář