Zamyšlení na každý den. I ty máš svůj čas I.

 Všechno má určenou chvíli a veškeré dění pod nebem svůj čas… (Kazatel 3)
Jsou věci, které nikdy nezažijeme, i když o tom sníme a přáli bychom si to. Někdo si říká: „Škoda, že jsem se nenarodil o sto let dříve“. Jiný: „Škoda, že jsem se nenarodil v rodině milionáře … .“  Někteří z nás si přejí vidět nějakou část světa, nebo zažít nějakou situaci. Nebo „získat“ nějaké postavení nebo službu. Nikdy ji však nezažijí, neuvidí, nezískají. Ne všechno můžeme mít. Jsme omezeni časem, který nám byl vyměřený.
I náš život má svůj čas. Bůh již před stvořením světa naplánoval tvé narození do této doby a v té určité rodině, etniku, národě, státu.  Věděl o tvém obrácení, přesně o tom čase, kdy se to stalo, protože tvá víra je od něho a cesta k Ježíši byla jeho plánem pro tebe. Chci ti říct, že JSI VE SPRÁVNÉM ČASE A NARODIL JSI SE NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ! Nemá cenu přemýšlet nad tím, co by bylo, kdyby bylo.
To, že tě Bůh postavil do dnešní doby znamená, že má s tebou pro tuto dobu plán. Že něco pro tebe v této generaci zamýšlí. Pokud stále lítáš v oblacích s tím, že si říkáš co by bylo kdyby…, slétni prosím na zem. Tady má pro tebe Bůh plán. Ne nadarmo si se narodil v určité rodině a společnosti. Věř, že Bůh s tebou něco zamýšlí, proto jsi tam, kde jsi. Ptej se ho. Hledej jeho vůli pro tebe.
Kdo tluče, tomu bude otevřeno. Všechno, co jsi doposud prožil, může Bůh použít. Všechno, čím jsi, může Bůh použít. Jde o to,  jen mu dovolit. To se neuskuteční pokud si budeš stále stěžovat na to, že nežiješ ve správném čase a na správném místě a ve správné společnosti.
…Za všech okolností děkujme, neboť to je vůle Boží v Kristu Ježíši pro nás. …

Napsat komentář