Zamyšlení na každý den. 8.dobrá zpráva – Hospodin podpírá

Hospodin podpírá všechny klesající a všechny sehnuté napřimuje. (Žalmy 145:14 [CzeCEP])

Jsou chvíle, kdy  pod tíhou starostí, problémů, nemocí, se cítíme jako přitlačeni k zemi. Klesáme a klesáme a nemůže se napřímit.
Mohou to být starosti v rodině s dětma, v manželství, starosti v práci, ve službě. Jindy se tak můžeme cítit, aniž bychom věděli proč. Najednou zjistíme, že jsme sehnuti. Dokonce se nám může stát, že si přivykneme na tento tlak a zůstáváme sehnuti po několik roků. Nevím jak vám, ale mne se v také pozici těžko zvedá hlava abych se podíval na modré nebe nade mnou.
Jsi v takové situaci? Věř, že Boží vůlí není, aby jeho děti chodili sehnuti k zemi. Důvěřuj jeho zaslíbení, jeho slovu. Důvěra není v tom, že si říkáme: “ Ještě s tím něco udělám. Já to tak nenechám. Musím si z toho nějak pomoc. “ Důvěra je volat k Bohu: „Bože spoléhám se na tebe, že mne pozvedneš. že napřímíš mou hlavu. Důvěřuji tvému slovu: „že podpíráš všechny klesající. Tatínku já klesám pod tíhou břemen. Tady jsou všechna ta břemena, která mne sráží“
Ježíš na  nás volá: Pojďte ke mně všichni, kdo se namáháte a jste obtíženi břemeny, a já vám dám odpočinout. (Matouš 11:28 [CzeCEP])

Dobrá zpráva:: Povstaň a pozvedni hlavu, vždyť On tě pozvedá a jeho ruka tě podpírá.

Napsat komentář